Taller Escola d'Arts Sumptuāries. Fundaciķ TEAS

Taller Escola d'Arts Sumptuāries. Fundaciķ TEAS

Čtica

La Fundació TEAS té un conjunt de valors, principis, drets i deures que orienten la nostra actuació com a organització.

L’ètica és una exercici de reflexió permanent sobre els valors, els drets i deures i la seva concreció en les situacions, així com una manera de ser i d’estar amb els altres i en el món.

 

 

Igualtat

Entesa com un dret fonamental amb el significat per nosaltres que, pel sol fet de ser persones, tots tenim els mateixos drets i que qualsevol tracte diferencial només és admissible o necessari si té per objecte atendre la diversitat o la desigualtat social. 

Llibertat

Decidir sobre qualsevol qüestió, amb responsabilitat, sense vulnerar els drets d’altres persones, tenint una bona informació i podent assumir les conseqüències sobre les decisions.

Intimitat

Existeixen parts del nostre cos, coses i espais que ens pertanyen i que tenen una especial importància. El respecte, el permís, la confidencialitat, el secret professional, la delicadesa o tendresa formen part dels nostres valors per garantir la dignitat de les persones.

Ajuda

Ajudar significa per la Fundació TEAS influir positivament en la vida de les persones que atenem. Sorgeix de la responsabilitat que tenim cap als altres. L’ajuda ens obliga a tenir en compte la voluntat i preferències personals, les relacions socials i actuar amb justícia.

Justícia i cura

El significat que té per nosaltres és respectar i promoure els drets de les persones, sense excepcions, tractar les persones tenint en compte la equitat i reaccionar davant situacions de vulneració de drets.

Els nostres colˇlaboradors

Generalitat de Catalunya. Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
Fundaciķ Elsa Peretti Foundation
Gobierno de Espaņa. Ministerio de Sanidad, Consumo y Bienestar Social
Generalitat de Catalunya. Departament d'Educaciķ
Apsocecat
Fundaciķ La Caixa
Metāfora
Carregant...
x
X