Taller Escola d'Arts Sumptuàries. Fundació TEAS

Taller Escola d'Arts Sumptuàries. Fundació TEAS

Treball Social i Atenció a les Famílies

El servei de treball social de la Fundació TEAS està format per un tècnic col·legiat en treball social i és el professional de referència en aspectes de subvencions, suport  i recursos socials, en relació a usuaris del centre ocupacional, famílies i altres institucions.

Dóna suport i assessorament en diferents moments del cicle vital dels usuaris i familiars, alhora que fa la detecció de diferents necessitats socials per a contribuir en la millora de la qualitat de vida. Atén diferents derivacions en xarxa amb serveis socials, orienta i informa sobre recursos socials, econòmics, legals, institucionals, buscant la promoció i la inclusió social de les persones ateses en el servei.

Fundació TEAS ofereix un servei d’escola de famílies en el que es promou i impulsa la formació a familiars de la mateixa organització , així com el contacte amb altres entitats sectorials.Forma part de la nostra missió, oferir espais d'acció i d'intercanvi entre famílies sobre aspectes relacionats amb la formació , l'aprenentatge de noves habilitats i la prevenció de situacions d'estrés o deteriorament de les relacions familiars per a la millora de la qualitat de vida familiar.

Els nostres col·laboradors

Encert
Dincat
Fundación ONCE
Generalitat de Catalunya. Departament d'Educació
Ajuntament de Barcelona
Fundació La Caixa
Apsocecat
Carregant...
x
X