Taller Escola d'Arts Sumptuāries. Fundaciķ TEAS

Taller Escola d'Arts Sumptuāries. Fundaciķ TEAS

Projecte Trossets

Aquest mural que veus pertany al projecte TROCITOS que és una obra artística, social i comunitària realitzada pels usuaris/es de la Fundació Teas i altres entitats socials, amb el suport i col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona i el Districte de Sarrià- St. Gervasi.

La idea principal és incloure i donar visibilitat a les capacitats de les persones amb diversitat funcional. Els nostres artistes són responsables d’ensenyar la tècnica del mosaic a qui vulgui aprendre-les, fent la funció de Mestres-talleristes.

Ens encanta crear, ensenyar i amb ajuda dels amics, familiars i altres entitats dels sectors, a Vil·la Urània hem realitzat dos grans murals d'aproximadament 600 rajoles cada un i col·locats a poca distància un de l'altre. També en vam fer un per sota de les finestres del taller, ubicades a General Mitre amb Pàdua.

Estan surgint altres col·laboracions i estem feliços de poder ensenyar aquest treball que fem amb tanta creativitat, carinyo i dedicació.

Creiem que la creació artística és un procès personal i col·lectiu.

Si t’agrada crear, si t’agrada l’art aquest és el teu espai!

Contacta amb nosaltres i junts, entre troços de ceràmica, mirall i vidres de colors estarem encantats de ensenyar-vos a mosaiquejar.

Agraïments al treball cooperatiu amb: Centre Pedralbes, Fundació Boscana, Fundació Aura, Fundació Badalona Capaç – Cointegra, Fundació Pere Mitjans, Grup CHM Sarrià Salut Mental, INS Menéndez i Pelayo, Asproseat, Fundació Privada Auxilia.

Els nostres colˇlaboradors

Fundaciķ Elsa Peretti Foundation
CEIR-ARCO
Encert
Fundaciķn ONCE
Gobierno de Espaņa. Ministerio de Sanidad, Consumo y Bienestar Social
Apsocecat
Asocide-cat
Carregant...
x
X